Грим  

Абитуриентски, булчински, вечерен, дневен, обеден, следобен, рожденденен?! 😀 … можете да разчитате на мен за всеки повод и без повод. За клиентите си използвам професионална козметика – главно Kryolan и Inglot, както и доказали се във времето други продукти от най-различни марки. Изкуствените мигли са по желание, ако изберете да ги поставим цената се увеличава с 10лв. Те остават за вас и после могат да се използват отново. 

Цена – 60лв.*

  Пробен грим  

Често дамите се затрудняват с избора на визия. Харесват си различни гримове на снимки и не могат да преценят как ще им седят и дали ще се харесат с конкретния грим, който са избрали. Затова винаги препоръчвам за специалните поводи да се прави пробен грим. Пробният грим при мен е наистина пробен грим – трием и гримираме наново, докато не постигнем визията, от която и вие и аз ще бъдем доволни.

Цена – 60лв.*

  Грим за фотосесии и видеоклипове  

Цената зависи от броя на хората, които ще бъдат гримирани. От това дали са мъже или жени и от продължителността на ангажимента (поддръжка на грима).

  

Цена – по договаряне.

  Индивидуална грим консултация  

Нещо ново за дамите, които искат да се научат да се гримират по-добре сами. Консултацията е изцяло съобразена с нуждите и желанията на всяка дама. Започваме с малко „теория“​ за необходимите продукти и уреди, следват 3 урока за грим, които са съобразени изцяло с вашите предпочитания, черти на лицето, цвят на очите и косата и т.н. Можете да изберете между ежедневни и вечерни визии или пък комбинации – 2 ежедневни и 1 вечерна или обратното. Всичко зависи от вас!

Консултацията отнема около 6 часа (астрономически). Вие избирате дали да я направим в един ден или да я разделим в два дни. Използваме вашите собствени гримове и моите – за да мога да ви покажа как да използвате това което вие вече имате и да ви дам пример какви други продукти могат да ви бъдат полезни.

Цена – 250лв.

* Посочените цени са за грим при мен в студиото. То се намира в ж.к. Лозенец, на две минутки пеша от метростанция Джеймс Баучер и хотел Маринела.
Посещението на адрес на клиента се заплаща допълнително. 

Ако планирате планирате сватба или друго събитие извън града, можете да ми изпратите запитване за индивидуална цена!