Здравейте, скъпи мои! С каквито и думи да се опитам да опиша, колко съм щастлива и благодарна за тази възможност.. не знам дали ще успея! През ноември имах удоволствието да се срещна с едни прекрасни девойки и да им изнеса грим урок на живо!

Досега не съм правила подобно нещо пред толкова хора и бях доста притеснена, но слава Богу, те бяха усмихнати, мили и отворени към мен и това което бях решила да споделя с тях. ? Благодаря ви, момичета, че ме приехте толкова положително! Много ми беше приятно да поговорим за грим и красота и се надявам да съм ви била максимално полезна!

За тези от вас, които ще попитат, дали ще има още такива обучения – вероятно да, НО НЕ ЗНАМ КОГА, КЪДЕ, ЗАЩО И КАК. Беше много вълнуващо за мен и със сигурност ще го направя пак по един или друг начин! Организирането на подобно събитие не е лесна работа.. много съм благодарна, че имах възможността да го направя с NIVEA, защото те се погрижиха за всичко необходимо! Ако реша да организирам нещо в бъдеще, вие ще сте първите, които ще разберат! Обещавам!

Междувременно, можете да запазите час за инфивидуален урок по грим!

Запази час за грим

Не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари