Здравейте, скъпи мои! В новото видео ще си направя сама вежди косъм по косъм.. точно така.. ще си лепя малки косъмчета по лицето с часове в името на красотата! Аз бях много развълнувана да снимам това видео, защото страдам от особена липса на вежди! Надявам се, че ще ви е интересно и забавно!

ГРЕШКИ ПО ВРЕМЕ НА ГРИМИРАНЕ – КАК ДА ГИ ПОПРАВИМ?!

ПРЕСЪЗДАВАМ СВОЙ ГРИМ ОТПРЕДИ 8 ГОДИНИ?!

ГРИМИРАМ ДРУГ ЧОВЕК САМО С ЛЯВАТА РЪКА?!

Веждите издържаха доста добре спането без мокрене, но не и мокренето. При къпането започнаха да падат и за съжаление не изпадаха равномерно. Там където лепилото се захваща само за кожа се маха сравнително лесно, но там където е залепнало за косъмче – дори да е малко и русо мъхче – пада отскубвайки го.. което не е готино. Общо взето предполагам същата е ситуацията и с миглите косъм по косъм. В магазина се предлагаха и remover-и, т.е. продукти за премахване на лепилото, но продавачката ме убеди, че не ми трябва, защото „ще си измиеш 2 пъти лицето и ще паднат“. Честно казано доста по-издръжливи са отколкото предполагах, но не са много комфортни.. Лепилото се втвърдява и става на малки точици, които боцкат, поне мен ме дразнеше усещането. След като се изкъпах и те останаха неравномерни, ги свалих насила (с доста усилия) с едно олио за премахване на грим и пинцета, с която е възможно да съм отскубнала 2-3 малки косъмчета.

Всичко на всичко не ми хареса особено преживяването и честно да ви кажа, след като ги правих 4 часа, треперих им да не паднат 2 дена и ги свяалях още 1 час, изпитвайки болка и дискомфорт, най-накрая като ги свалих всички си казах “ Абе, моите вежди изобщо не са толкова зле“. Бих си залепила отново няколко косъмчета само за някое важно житейско събитие.

Материалите поръчах от този магазин:
http://bit.ly/2OouIVW
Онлайн магазин е, но има склад в София, откъдето можеш да си вземеш поръчката, ако искаш. Жената там ми помогна с избора на пинцета, но пък тотално ме подведе, че не ми трябва разтворът за премахване на косъмчетата, така обслужването е 50/50.
*
Искаш да си запишеш час за грим при мен?

Запази час за грим


*
За бизнес запитвания: bobismakeup@gmail.com
*
Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари