Здравейте, скъпи мои! В това видео ще ви взема с мен на фризьор. Малко ми омръзна стария цвят и е време за нов – по-красив и по-ярък – точно като за лятото!Ако имате нужда от малко предистория: Боядисвам косата си от почти 3 години (през август стават 3). От самото начало се боядисвам с боите на GOLDWELL и никога не съм използвала нищо друго – само техните различни типове бои. Ако ви е интересно можете да погледнете някое от старите ми видеа относно косата:

Грижа за косата. Боядисване. Изсъхнала срещу изсушена коса.
Всичко за боядисването на косата ми

Винаги се въртя около студените червени, цикламените и розовите, но бързо ми омръзва и затова честичко правя нещо различно. Цветовете на този бранд боя за коса нямат имена, а буквени означения – те показват тона на боята + номера – дълбочината на цвета. Цветовете, които обикновено използваме са: 5VV и 6VV. Разбира се, тъмният цвят, който изсветлихме в това видео беше нещо между 3VV и 4VV. VV ни показва, че тона е Violet Violet. Понякога вероятно е имало и разни RV (Red Violet) цветове, но колориста забърква своя формула, за да прилегне на косата – така че ако ме попитате, с какъв цвят се боядисвам – няма съвсем точен отговор.
Смених 3 различни салона, в които се боядисвах и от около година посещавам Краси в Arta Hair Studio, която видяхте и в това видео.
Фейсбук страницата на салона: http://bit.ly/2od7YXF

И накрая да повторя за пореден път – аз не се занимавам с коса и не мога да ви дам кой знае какви съвети – както виждате не се боядисвам сама, нито избирам сама продуктите, с които да се грижа за косата си, тъй като използвам продуктите на Goldwell предназначени за конкретната боя за коса, с която се боядисвам в определеният момент. Ако имате въпроси, оставете ги в коментарите – може би с Краси ще направим видео, в което да им отговорим!

Ето и как изглеждаше новата ми косичка!

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите

Коментари