Здравейте!
Добре дошли в моето онлайн кътче!

Казвам се Боряна и съм професионален гримьор. Родена и отраснала съм в гр. Пловдив, но с моите родители се преместихме в гр. София, когато бях на 14 години. Завършила съм езикова гимназия и PR (връзки с обществеността) в СУ „Св. Климент Охридски”.

Моето хоби, моята професия, моята голяма любов и вдъхновение е гримът. От малка винаги съм искала да създавам красота и дълго време търсих подходящия начин да изразя себе си. Опитах с фотография, после моден дизайн, организиране на сватби, интериорен дизайн и много други неща, все свързани със сътворяването на красиви неща. Още от 14-годишна по 3-4 часа се опитвах да се гримирам като гледах видео уроци в Youtube. Майка ми беше човекът, който ме подтикна да се запиша на професионален курс по грим.

На 16 години попаднах в студио Fiore, при гримьорката Диана Борисова. За мен тя беше прекрасен учител, който насочвайки ме, ми позволи да изградя свой собствен стил, за което съм ѝ много благодарна. И така започнах да работя с клиенти. В началото, разбира се, разкрасявах предимно мои приятелки и познати. За моя голяма радост с течение на времето все повече дами започнаха да ми се доверяват и да се оставят в моите ръце, когато по различни поводи имат нужда от грим. Сега повече от всякога обичам професията си, тъй като виждам как гримът дава самочувствие на жените и как те засияват, когато се харесват.

Преди да премина през професионалния курс, бях снимала два-три видеоурока, но реших, че ще е най-добре да продължа да правя клипове, когато мога да давам професионални, а не аматьорски съвети. И така започна всичко – първо си видео заснех лятото на 2011 година и упорито продължавам и до днес.

Надявам се съветите, които ви давам, да ви помагат да се чувствате поне малко по-добре всеки ден!

Ако за първи път попадате в моя сайт – надявам се, че ще ви е интересно и полезно това, което ще прочетете, и че ще ви бъде приятна моята компания, когато гледате видеоуроците ми.
Ако вече ме познавате и следите това което правя – благодаря ви, че ме подкрепяте и оценявате работата ми!

Никога не забравяйте, че сте по-красиви отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!