Професионален грим  
Съобразен с Вашите черти, прическа, тоалет и лични предпочитания!
Сътворен със селекция професионални продукти, за да изглеждате неотразимо възможно най-дълго!

Времетраене 1 час.
 60лв.

Посочената цена е за грим при мен в студиото в ж.к. Лозенец. Посещение на адрес на клиента се заплаща допълнително. Изкуствените мигли са изцяло по Ваше желание и също се заплащат допълнително. 

 

  Сватбен грим  

Вариант 1

Пробен грим +
Грим на самия ден
 /с посещение на адрес/ 

Времетраене /пробен/ 1,5 – 2 часа.
Времетраене /грим/ 1 час.
60 + 80 лв.

Вариант 2

Грим на самия ден
/с посещение на адрес/


Без пробен грим.
Времетраене 1,5 часа.

110 лв.

Посочените цени с посещение на адрес са за 1 човек. Ако при Вас има още дами, които желаят да бъдат гримирани, може да бъде направена отстъпка!

⋅ Посочените цени са за територията на град София. Ако планирате планирате сватба в друго населено място, можете да ми изпратите запитване за индивидуална цена на имейл bobismakeup@gmail.com или чрез формата за запазване на час! ⋅

 

  Абитуриентски грим  

Вариант 1

Пробен грим +
Грим на самия ден 

Времетраене /пробен/ 1,5 – 2 часа.
Времетраене /грим/ 1 час.
60 + 60 лв.

Вариант 2

Грим на самия ден


Без пробен грим.
Времетраене 1,5 часа.

90 лв.

По време на абитуриентските балове не се предлага посещение на адрес.
С радост ще Ви посрещна в студиото, за да ви помогна в подготовката за този вълнуващ ден!


  Пробен грим  
Заповядайте със своя собствен вкус и идеи и аз ще допринеса с опита си, за да създадем заедно визията, с която ще се чувствате възможно най-комфортно и най-красиви на специалния си ден!
Ще си тръгнете от студиото с цялостен грим, за да имате възможност да го разходите, усетите и, ако имате желание, да съберете мнения на близки и приятели.

Времетраене 1,5 – 2 часа
60лв.


  Индивидуални уроци по грим  

За тези от вас, които искат да се научат да се гримират по-добре. Уроците са изцяло съобразени с Вашите лични нужди и желания, както и с опита Ви с грима до момента. Говорим за техники, продукти, комбиниране на цветове, съчетаване с дрехи, очи, коса и специфични корекции конкретно за Вашето лице. 

Уроците раздляме на две. Имаме задължителна пауза между двете части, в която да упражнявате наученото и да възникнат нови въпроси, на които да мога да отговоря при втората ни среща. Използваме Вашите собствени гримове и всичко налично в студиото, за да мога да Ви покажа как да използвате това което Вие вече имате и да Ви дам пример какви други продукти могат да Ви бъдат полезни.

Времетраене 6 астрономически часа /разделени на 2 х 3 часа/
300лв.

 

  Грим за фотосесии и видеоклипове  
Цената зависи от броя на хората, които ще бъдат гримирани, от това дали са мъже или жени, от броя на визиите, които ще бъдат сменени и от продължителността на ангажимента (поддръжка на грима).
За индивидуална оферта, свържете се с мен на имейл bobismakeup@gmail.com!

 

   Подаръчен ваучер  

Ако искате да зарадвате свой близък човек с красив грим и приятно преживяване, можете да подарите всяка от услугите, посочени горе! Заплащането може да бъде направено по банков път. Получавате персонализиран по ваше желание (за рожеден ден, Коледа или друг повод) стилен подаръчен ваучер тип картичка!
Заявете ваучер на имейл bobismakeup@gmail.com!