Здравей, прекрасна, с тази контактна форма можеш много лесно да заявиш час за грим:

    • Уточни датата, за която би искала да ме ангажираш и ми остави своя телефонен номер.
    • Ще получиш обаждане от мен в рамките на същия ден* за да можем да уточним детайлите.

* Моето студио се намира в ж.к. Лозенец, на две минутки пеша от метростанция Джеймс Баучер и хотел Маринела. Имам възможност и да те посетя на адрес. Посещението се заплаща допълнително.
* Работя в град София, но ако планираш сватба или друго събитие извън града, можеш да ми пуснеш запитване за индивидуална цена!
* При получаване на заявка след 19:00 часа, ще те потърся на следващия ден!

Име *

Телефон *

Дата *

Съгласен/на съм Администраторът на сайта Боряна Стефанова да събира и използва личните ми данни (име, телефонен номер) с цел запазване на час за извършване на услуга *


Въведи символите, които виждаш: *

captcha


За своите клиенти използвам само професионална козметика – главно Kryolan и Inglot, както и много други, доказали се с времето, марки и продукти.
Цените можеш да намериш в раздел Услуги.
Уверявам те, че достъп до данните ти имам само аз и няма да получиш обаждане от никой друг, освен от мен. Ако все пак се чувстваш некомфортно да споделиш телефонния си номер или искаш да се свържеш с мен по друг повод, можеш да ми пишеш на имейл bobismakeup@gmail.com или във фейсбук страницата ми.

Всички полета с * за задължителни.
Попълвайки всички полета Вие се съгласявате с всички точки в общите условия и използване на лични данни.
Бих искала да ти обърна внимание, че имаш правото да поискаш коригиране на некоректно въведените си данни, както и изтриване на личните си данни, в случай, че подобно искане не противоречи на законовите задължения за съхранение на данните.