Здравейте, скъпи мои! БЛАГОДАРЯ ВИ ❤ Умът ми не побира как така 100 хиляди от вас са решили да прекарват част от времето си с мен в моето онлайн кътче ? Аз съм изключително критична към себе си и никога не съм 100% доволна от видеата и снимките, които ви представям.. най-благодарна съм ви, че ме подкрепяте въпреки това.. Вие ме карате да искам да съм по-добра всеки ден! Надявам се, че най-доброто тепърва предстои! ❤ БЛАГОДАРЯ ВИ ❤

*** ПРАВИЛА НА GIVEAWAY-Я ***

Giveaway-ят започва на 15.07.2017 (събота) и приключва след ДВЕ седмици на 29.07.2017 (събота)!

Ще обявявя печелившите на 30.07.2017 (неделя) в профилите ми в инстаграм, фейсбук, туитър и в описанието на видеото в ютюб!

Има ТРИ подаръка, които ще спечелят ТРИМА различни човека:

За да участвате за подаръка от URBAN DECAY, трябва да сте се абонирали за канала ми в youtube и да ми напишете коментар под видеото за giveaway-я!
https://www.youtube.com/user/Bobismakeup

За да участвате за подаръка от NYX Professional Makeup, трябва да последвате инстаграм профила ми и да коментирате снимката в него свързана с giveaway-я (вижте я във видеото).
http://instagram.com/bobismakeup

За да участвате за подаръка от SEPHORA, трябва да харесате фейсбук страницата ми и да коментирате снимката в нея, свързана с giveaway-я (вижте я във видеото).
http://www.facebook.com/bobismakeup

Оставете ми коментар от колко време следите канала ми и кое е любимото ви видео! ♥

Разделила съм по този начин giveaway-я, защото винаги има коментари, че някой нямал еди-какъв-си профил и не можел да участва. Сега всички ще можете! ♥

Можете да участвате и в трите giveaway-я!

За да участвате, трябва да имате навършени 18 години или изрично съгласие от родител, защото за да ви изпратя наградата ще трябва да ми дадете адреса си!

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари