Здравейте, скъпи мои! В новото видео ще пробвам за първи път пред вас новата палитра на Anastasia Beverly Hills и Norvina. Преди да гледате видеото – малко допълнение – с време търпение и опити можете да накарате всяка една палитра „да работи“.. но за мен качествените сенки за очи трябва да работят без усилие. Трябва да се преливат с няколко движения и да не трябва дълго наслагване и преливане, за да изглеждат така както искам.

За да дам разбираема аналогия, тъй като мненията за козметика като цяло са много субективни – родителите ми са ми разказвали, че едно време с техния автомобил Москвич са стигали до морето за 6-7 часа (от Пловдив), защото колата не е кожела да се движи с повече от 80-90 км/ч, а и е трябвало да спират и за почивки често, защото моторът е прегрявал, било e и много топло в колата, понеже е нямало климатик. Стигали ли са до морето? Да!. Било ли им е супер хубаво на морето? Да, разбира се! Но днес пътят от Пловдив до морето се минава за 2 часа и половина, защото автомобилите се движат с много по-висока скорост, имат климатици и прегряват много по-рядко. И макар че резултатът и от двете пътувания е един и същ – весела почивка на морето – трудността, продължителността и прекарването по пътя до там са коренно различни. Грим продуктите, които аз лично (но това си е само моето мнение) определям като качествени и които бих ви препоръчала с удоволствие, ще са продукти, с които ще стигате до дестинацията бързо и лесно, а не с тон усилия.

Със сигурност ще продължа да си играя с палитрата на Anastasia и Norvina и ще мога да постигна чудесни инстаграм гримчета, но зад кадър това ще ми е отнело 2-3 пъти повече време, заради трудното преливане на някои от цветовете. Ако продуктите са бюджетни и си заслужава усилието – супер, но при палитра за 100лв очакването ми е, че ще улесни гримирането ми, а не обратното. Толкова от мен – едно „кратко“ допълнение към видео ревюто и отговор на някои от коментарите, които прочетох вчера. Видеото можете да гледате в ютюб канала ми!

Благодаря на Стефи, че ми помогна да се сдобия с палитрата!
Последвайте я в Инстаграм @eatlovemakeup ♥

Тя я е поръчала от:
https://www.anastasiabeverlyhills.co.uk/ с доставка до Англия и оттам с превозвач до България. Аз не знам как се правят тези неща, така че съм супер благодарна, че Стеф знае! 😀

Искаш да си запишеш час за грим при мен?
https://bobismakeup.com/zapazi-chas/
*
За бизнес запитвания: bobismakeup@gmail.com
*
Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари