Добре дошли в моя сайт!
Вече имам свое собствено място, където ще мога да ви споделям всичко, което ме вълнува, вдъхновява и ме прави щастлива. Надявам се, че ще ви бъде интересно и приятно!
Вероятно сега е моментът да ви разкажа как разбрах, че работата ми като гримьор ще е професията, която ще ме прави щастлива.
Близка моя приятелка дълго време танцуваше хип-хоп танци и ме помоли да гримирам групата и за фотосесия. Тогава тъкмо бях завършила курса по грим и се радвах на всяка възможност да работя. В деня на фотосесията трябваше да гримирам 24 момичета…ако си мислите, че от гримиране не можете да имате мускулна треска – лъжете се. Както казах ставаше въпрос за хип хоп група – момичетата носеха смъкнати дънки и кецове, повечето от тях не си правиха прически и не се гримираха. В случая на снимките те трябваше да са женствени, да са секси – с роклички, високи токчета, грим и прическа.
Едно от момичетата от групата беше видимо по-срамежливо, тихо и сякаш не се чувстваше много добре в кожата си. Докато я гримирах, друго момиче направи красиви къдрици в косата ѝ. След като облече роклята си, момичето беше коренно променено, вече не изглеждаше момчешки със своите гуменки и смъкнати дънки, а се беше превърнала в млада дама – с нежен грим и игриви къдрички. Дойде моментът, в който тя се погледна в огледалото и…онемя. Ръцете и се разтрепериха – никога не се беше виждала така и толкова се хареса, че не сдържа емоциите си и се разплака. Не мога да ви опиша начина, по който засия! Толкова радост имаше в очите ѝ! В този момент осъзнах, че искам да бъда гримьор. Разбрах, че съм щастлива, когато права другите щастливи, когато им помагам да виждат истинската си красота и да сияят по този начин. До ден днешен имам клиентки, които толкова много се радват, когато се погледнат накрая, че изпълват душата и сърцето ми с прекрасно чувство.
Винаги съм искала да мога по някакъв начин да повлияя на хората да мислят по-позитивно, да обичат себе си и да бъдат малко по-щастливи. С работата си и видеоклиповете, които правя, сякаш открих своя начин да внеса малко усмивки в живота им, дори да не е в много голям мащаб. Не съм си представяла, че ще успея да накарам толкова хора да се усмихнат. Всеки ден получавам толкова мили съобщения. Благодаря ви, че оценявате това което правя!
Приветствам ви е моята виртуална реалност! Надявам се, че всеки път, когато натискате малкото червено хиксче в горния десен ъгъл, ще го правите с усмивка и заредени с положителна енергия.
Никога няма да спра да ви повтарям – не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани, отколкото можете да си представите!
Целувки, Боби!

Коментари