Боклууук йееееей! В това видео ще разберете какви продукти съм изразходвала в последните месеци и какво мисля за тях. Има доста продукти за коса и други интересни празни опаковки!

Продуктите,които ви показах в това видео:

Mixa – Rich Body Milk – Intense nourishment (розови надписи)
Mixa – Body Balm – Repairing Surgrass (оранжеви надписи)

Reference of Sweden – REF – http://www.yourhair.bg/ – 544 shampoo and 544 conditioner – магазинът, в който се продава марката (само в София) е на кръстовището на ул. Ангел Кънчев и ул. Солунска от дясната страна, когато пресечете кръстовището по ул. Ангел Кънчев и вървите нагоре посока НДК.

L’oreal Elseve – Color-vive – Miracle Instantane – ако ще го търсите някъде започнете от DM, защото го няма навсякъде където предлагат продуктите Elseve

Batiste Dry Shampoo – Original + XXL Volume – за момента доколкото ми е известно може да се намери само в дрогерия Lilly

Victoria Beauty – Macadamia – Liquid crystals – аз ги купих от квартален магазин за козметика, но предполагам, че ги има на доста места

Medica+ Cosmetic pads – продават се навсякъде (аптеки, дрогерии, супермаркети)

Seventeen Supreme Top Shine – магазините, в които знам, че продават марката Seventeen в София са магазини Мориа (единият е на Витошка, а другият на площад Гарибалди)

Не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––-­­––––––-
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари и мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари