Ето и четвъртото видео от поредицата „Празни опаковки“. В нея ви споделям мнения за продукти, които съм изразходила до край! Ако не сте гледали предишните видеа:

Празни опаковки #1

Празни опаковки #2

Празни опаковки #3

Червилото, с което съм във видеото – Makeup Revolution London – Salvation Velvet Lip Lacquer- Depravity. Изглежда много приятно, но имайте предвид, че като го понаслоите повече започва буквално да се рони от устните, така че става за снимки и за носене 2-3 часа, но не и за повече от това 🙁

* Продуктите, които ви показах в това видео*

Avene XeraCalm A.D – Lipid-Repleneshing Cleansing Oil – можете да го намерите общо взето във всяка голяма аптека. Но това което ви препоръчвам да търсите вместо това е другото олио, което ви показах:
Eucerin pH5 Hautschutz DUSCHOL – Душ олио за чувствителна кожа пише на етикета на български, тъй че ако нямате добро произношение на немски и това е вариант 😀

L’oreal Sublime Fresh – Deep Pure Foaming Water – Не съм убедена, че почисти порите ми кой знае колко дълбоко, но пък затова почиства прекрасно грим и е много приятна!

L’oreal Million Lashes – Noir Exess – червената спирала от серията, която и да ми подарят вероятно не бих ползвала, вместо това, ако откриетe So Couture (лилавата) някъде, купете я – няма да съжалявате 🙂

Blend-a-med 3D White Luxe – Instnt pearl glow – не знам дали „перлите“ имаха толкова ужасен вкус, но определено не ми хареса, вместо това пробвайте:
Himalaya Herbals – Sparkly White – Аз я купувам от Kaufland, но вероятно я има и в други магазини от големите търговски вериги и аптеките.

Garnier Micellar Extra-Gentle Cleansing Wipes – страхотни мокри кърпички, ама 5лв e просто ту мъч.

Sephora – Avocado face mask – приятна маска, магазини Sephora в София има в The Mall и Mall Paradice.

Biotrade Acne Out почистващ лосион – Получих го преди време в кутия Pinks Beauty Box и честно казано нямам идея къде продават тази марка, тъй че най-добре да питате гугъл.

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––-­­­––––––-
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари