Ще ви представя един уред, в който самата аз влагам много надежди и се надявам, че няма да ме разочарова – фотоепилаторът на Philips – Lumea Presicion Plus SC2008.

Няма да ви занимавам с излишни писания, всичката информация, която смятам за полезна, е във видеото. Допълнително по-долу можете да видите двете страници противопоказания от ръководството за употреба на уреда, както обещах.

Освен противопоказанията, дали можете да използвате уреда или не зависи и от цвета на кожата и косъмчетата ви. В таблицата числата от 1 до 5 показват интензитета на светлината, който можете да използвате за конкретния тип кожа/косъмчета. Епилацията е най-ефективна при най-високия интензитет. Ефективността намалява с намалянето на интензитета. На местата, където има „ х “ употребата на уреда не е ефективна.

В долната табличка (собственоръчно произведена от мен на Paint) можетe да видите систематизирано разликите между Lumea и професионалната фотоепилация по няколко основни характеристики.

Ето и снимките на косъмчетата по краката ми преди процедурите. Единственото, което съм направила по тях е да вдигна малко контраста, за да виждате по-добре косъмчетата.

БЕДРО

ПРАСЕЦ

И накрая ето го и видеото, в което можете да видите какво исках да ви споделя за фотоепилацията.

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари