Здравейте, скъпи мои! Днес ще ви споделя опита си с терапията за лице HydraFacial. Аз направих шест процедури в шест поредни седмици, като някъде по средата пропуснахме една (не по желание :D) и продължихме на следващата. Няма да ви пиша дълги пасажи обясняващи за дюзите, серумите, технологията и т.н., защото това можете да прочетете сами в сайта hydrafacial.bg, а ако ви е по-лесно, можете да изгледате едно 3 минутно видео, за да разберете за технологичната част на процедурата.

Аз ще ви споделя по-скоро своя опит с процедурата. Основната ми идея, с която се съгласих да тествам процедурите, беше веднъж за винаги да се отърва от черните точки и запушените пори. За мое голямо съжаление – процедурите не ги премахнаха на 100%, но както ще видите на снимките по-долу – резултат определено има!

Като цяло промените в кожата си, които най-ясно забелязах, бяха нейното изглаждане и изравняването на тена. Има едно конкретно огледало вкъщи, в което се гледам – там светлината пада отгоре и неравностите по кожата много ясно се забелязват. Може би след третата процедура, гледайки се в гореспоменатото огледало, установих, че кожата ми изглежда много по-равна. Бабунките, които бях свикнала да виждам по скулите и челото си бяха изчезнали почти на 100%.

В течение на седмиците, наблюдавайки кожата си на различни светлини, установих и че леките пигментации и петънца, които имах са поизсветлели и тенът ми изглежда доста по-равен. Резултати при черните точки и запушените пори на брадичката започнах да виждам може би след четвъртата процедура. Започнах да забелязвам малки участъци, където нямаше черни точки, което не съм виждала от много време, особено на носа си. Там положението беше точка до точка. Както ви казвам и във видеото, моите черни точки са доста дълбоки, вероятно защото никога не съм се подлагала на почистване на лице – от онези, в които ти изтискват всяка пора.. не ми харесва мисълта.. изобщо. Методът на Hydrafacial за почистване ми харесва като идея много повече от това някой да ми стиска лицето.

Ето и снимките преди и след на двете ми проблемни зони:

Ако разгледате хубаво снимките, ще видите, че подобрение във вида на кожата определено има! За да съм напълно обективна, премахването на черни точки е само едно от нещата, за които Hydrafacial твърди, че помага – освен за почистване и хидратация, терапията се прилага при: акне, белези, фини линии, пигментни петна, розацея, разширени пори. Т.е. вината, че съсредоточих очакванията си само върху премахването на черните точки, си е изцяло моя. И Грети и Ели (девойките, които ми правиха процедурите) бяха категорични през цялото време, както ще видите и във видеото, че всички черни точки и запушени пори ще изчезнат.. Явно и те са очаквали кожата ми да е по-малко упорита, защото много силно се съмнявам, че са го казвали, за да ми дават напразни надежди. По-скоро в опита си са виждали наистина да се почистват перфектно много кожи, но уви.. моята не беше една от тях. Все пак аз продължавам да търся начини! Просто искам черните точки да изчезнат и ще продължавам да търся начини да ги екстерминирам. 😀

В заключение и преди да ви оставя да гледате видеото, или ако вече сте го гледали да гледате някое друго видео, препоръчвам:
Гримът на звездите * Кейти Пери
ДА ПОРАСТВАШ Е УЖАСНО! | Bobismakeup
ИЗОСТАВИХА МЕ САМА В ДЖУНГЛАТА?! | Bobisvlogs

Та в заключение – единственият минус, който намирам на процедурата, е че е доста скъпичка – между 140 и 160 лв за 1 процедура. Реално, както споделя и Грети във видеото, ако отидете на козметик и ви направи отделно почистване, пилинг и хидратация, вероятно сумата ще бъде същата. Просто процедурата е приятна и кратка и си представям, че бих си я правила, хайде не всяка седмица, но през седмица, за да поддържам кожата си чиста и сияйна (и с тайната надежда, че на шестнайстата процедура, може и да изчезнат черните точки). И сумата за две процедури на месец, лично на мен, с моите финансови възможности, ми се струва доста. Общо взето с едно изречение, изводът е следният – ако някой ден започна да изкарвам 5 пъти повече парички, отколкото в момента, ще ходя на Hydrafacial всяка седмица 😀

Та, така.. толкова от мен, ако имате някакви въпроси относно процедурата, след като сте разгледали сайта на Hydrafacial и видеата от тази публикация, можете да ми драснете във Facebook.

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари