Здравейте, скъпи мои! Иска ми се да ви обясня накратко защо реших да направя това видео. Имам чувството, че в света на интернет и социалните мрежи натискът върху нас да изглеждаме и да се държим по определен начин се увеличава неимоверно. Аз го усетих върху себе си в последните няколко години и дълго време се опитвах да правя всички неща, които си мислих, че се очакват от мен.. това доведе до ужасно напрежение, потискане, тъга, депресия и други негативни последствия върху мен.

Вече  започнах малко да се ядосвам, че се чувствам така и доста ми писна! С това видео се опитвам да си върна силата да бъда себе си.. надявам се, че ще успея.

Борбата продължава всеки ден и вероятно няма да спре никога, просто се надявам, че негативните последствия върху душата ми ще намалеят и ще започна да се чувствам по-добре.

Споделете ми в коментарите, дали и вие се се чувствали по подобен начин.. ще се радвам да започнем разговор по темата и да вървим заедно напред в борбата да се чувстваме комфортно да бъдем себе си!

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари