Здравейте, скъпи мои!
В това видео ще обсъдим една много нащумяла наапоследък тема – козметиката на Kylie Jenner. А както сме тръгнали да говорим за козметиката ще вземем да поговорими за нея и за семейство Кардашиан-Дженър като цяло. Извинявам се, че не им знам имената, просто целта на видеото ми не беше да ви дам супер точен исторически преглед на живота им.
Видеото имаше две много конкретни цели:
1) Да накара вас, хората, които ме гледат, да се замислите, кого следвате в социалните мрежи и на кого се опитвате да подражавате. Това е тема, която ще обсъждаме тепърва.
2) Да ви осведоми, че продуктите с марка Кайли, които се продават от разни странички са ментета от Китай, които могат да бъдат опасни за здравето.
Относно казаното от мен във видеото за Кайли и семейството – стоя твърдо зад него. Дори съм малко доволна от себе си, че не знам имената на част от тях. Изобщо не желая да влизам в дълбочина на семейната им история. Просто дадох няколко факта за пример, за да ви накарам да се замислите. Целта не беше да ви разкажа семейната им история, а да ви дам пример и да се заговори за тези неща! Нямам предвид само тях, имам предвид всички известни хора, които следвате.. просто дадох тяхното семейство за пример, тъй като исках да направя видео, в което да ви кажа за китайските ментета! Така се случи. Не съм си направила burn book с образите на сем. Кардашиан и сем. Дженър НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ 😀 ! И вуду магии обещавам да не им правя!
Сигурна съм, че не всички ще бъдат съгласни с мнението ми, но все пак сме тук, за да си говорим за такива неща.
Та така, радвам се, че има разговор и обсъждане по темата, така трябва да бъде! Само не се обиждайте, нека си говорим като големи хора.

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари