Здравейте, скъпи мои,
в това видео ще видите неутрален грим, в нюансите на розовото, който е подходящ за всякакви поводи.

Ето списъка с продуктите, използвани във видеото:
Основа за сенки – Essence – I love stage
Сенки за очи – Makeup Revolution London – Redemption Palette Iconic 3
Очна линия – Karaja 3D smokey – 1
Спирала – Maybelline The rocket
Фондьотен – Bourjois Healthy Mix
Коректор – Maybelline Fit me
Пудра – Kryolan Trancelucent powder
Бронзираща пудра – Sunkissed Giant Bronzer – Dark
Руж – Inglot
Хайлайтър – Макеup Revolution London – Peach Lights
Червило – Rimmel – Lasting finish by Kate – 08

Това за което исках да ви споделя е марката Макеup Revolution London. Палитрата и хайлайтъра, които използвах в това видео са на тази марка. Качеството е много добро за цената, на която се предлагат. Е, не е като професионалните сенки, но мисля, че много ще ви харесат. Затова и исках да споделя с вас за тази марка. Палитрата, която използвах се води дубликат на Naked 3 palette на Urban Decay, някои от вас предполагам са чували за Naked палитрите, но за съжаление те са много скъпи (70-80лв. ако си спомням правилно). Аз не съм ги използвала, така че няма как да знам до колко са същите цветовете и като цвят и като качество. Въпросната английска марка има и дубликати на Naked 1 и 2. Палитрите имат по 12 цвята и струват 4 паунда, което е 8-9 лв. Цената е повече от страхотна за качеството, което получавате. Тези от вас, които пазаруват от интернет по-често, предполагам няма да имат проблем с поръчването. Сайтът е доста лесен. Има 2 възможности за доставка – такава която може да се проследява и такава която не може. Едната беше 4-5 паунда, а другата 8-9 и в двата случая е адски малко за доставка от чужбина (тези които са пазарували знаят), а най-големият плюс е, че пратката се получава по пощата, а не отива в митницата и не се плащат мита.

Сайтът, на който можете да разгледате козметиката е > http://www.makeuprevolutionstore.com/

На сайта се предлагат и много други неща от марката, като за качеството мога да гарантирам на тези палитри, за които ви споменах и на останалите прахообразни продукти. Честно казано, не влагам много надежди, че кремообразните им продукти ще са хубави, защото си поръчах и червила – 5 бр. от които 2 бяха хубави, а останалите 3 ужасни. Така че ако решите нещо кремообразно да си поръчвате, ще е на ваша отговорност! Аз съм ви предупредила :*

И така ако имате някакви въпроси, можете да ми пишете, където пожелаете , с радост ще ви отговоря, когато имам възможност.

Сега ви оставям да видите видеото, в което ще ви покажа грима, който направих с палитрата.

Коментари