В това видео ви представям най-основните четки, с които можете да направите всеки един грим. Всички четки, повече от тези 7 реално не са ви необходими, а са допълнителни за ваше улеснение – например, за да не трябва да чистите четките за сенки, докато се гримирате, ако искате да използвате много контрастни цветове.

В никакъв случай не твърдя, че имате нужда от КОНКРЕТНО ТЕЗИ четки, които ви показвам. Търсете този ТИП четки от всяка една категория. Четките от видеото са просто ПРЕДЛОЖЕНИЕ от мен.

Четките, които ви показах в това видео:

1. Четка за фондьотен – 24 лв.
http://fancywitch.com/

2. Четка за коректор – 14лв.
http://fancywitch.com/

3. Четка за бронзант/контур/руж/хайлайтър – 60лв.
http://www.maccosmetics.com/

4. и 5. Четки за очи, които са от два различни комплекта, които съм поръчвала, които вече не се предлагат. Единият се предлагаше от Lollipop cosmetics (малката четка), а другия закупих преди 5 години, когато завърших курса по грим, директно от гримьорката, при която карах курса.

Най-вероятно няма да намерите идентични четки, но търсете нещо подобно – най-важното е да не са плоски, пластмасови, изкуствени четки, защото няма да ви вършат работа.

6. Четка за преливане – 25 лв.
http://inglotcosmetics.com/
СИЛНО препоръчвам тази четка, стига да не прекалено голяма за вас. Тя е най-добрия ми помощник, когато гримирам клиенти!

7. Четка за вежди/очна линия – конкретната, която ви показах е от комплект на Lollipop Cosmetics. Както казах и във видеото може да вземете ВСЯКАКВА четка и ще ви върши работа.

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

––––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари и мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари