Здравейте, скъпи мои,
обръщам се към вас с един въпрос.

Имам идея за едни клипове, които бих искала да правя веднъж в месеца. Тъй като все пак за вас правя клипове като цяло, а не заради себе си, реших, че преди да започна с въпросните „серии“ или не знам и аз как да ги нарека, ще ви попитам какво мислите.

Нека започна малко от далеч с обяснението какво точно имам наум. Тези от вас, които ме гледат по-честичко, вероятно са забелязали, че аз съм доста позитивен и лъчезарен човек. Мога да кажа, че винаги е било така.  Разбира се като всички съм имала моменти, в които съм била депресирана, тъжна и прочие, но тези моменти поне при мен не продължават кой знае колко дълго. Като цяло мисля, че всичко при мен идва от малко по-различната ми (някои биха я нарекли наивна) гледна точка за света. Аз вярвам, че единствено любовта ще ни направи щастливи. И изобщо не говоря само за романтичната любов. Говоря за любовта към всичко – към живота, към природата, към музиката, към семейството, приятелите, домашните любимци, храната, морето, въздуха, земята и всичко каквото се сетите. Единственият начин да бъдем щастливи в живота си (поне според мен) е да се радваме и да обичаме всяко малко нещо в живота си. Поне аз живея по този начин и за сега работи прекрасно. Та.. бъдейки аз човекът, който съм, забелязвам, че доста хора не мислят като мен. Забелязвам доста тъжни, кисели, отчаяни хора, които се чувстват зле, без дори да знаят защо.  Мога да кажа, че от по-малка съм се опитвала да повлияя по някакъв начин на хората, около мен. Да ги накарам да се почувстват по-добре, да се усмихнат.. Винаги съм искала да променя нещо и в малко по-голям мащаб, но никога не съм мислила, че ще имам тази възможност. Сега имам една платформа, благодарение на клиповете и най-вече благодарение на вас, която ми дава възможност да достигна до малко повече хора.

Сега ще се върна на въпроса. Иска ми се да започна веднъж в месеца да пускам видео, в което да говоря с вас, за това как да мислим позитивно и да намираме щастие всеки ден. Във всеки клип, ще ви давам съвети, които идват от моя личен опит. Те ще ви помогнат (много, много, МНОГО се надявам) да се чувствате по-добре всеки ден, да бъдете по-усмихнати, по-щастливи и по-доволни от живота си. Е, няма да променя целия свят, но се надявам да докосна поне някои от вас. Все пак исках да ви попитам какво мислите по въпроса, защото сте се абонирали за мен и сте ме последвали, за да гледате уроци за грим и понякога по-различни неща, но все пак свързани с грим. А тези клипове ще бъдат по-скоро за душата, отколкото за външния вид.

Иииииии да, още обмислям цялата идея. Много ще се радвам да ми кажете мнението си, искреното разбира се. Чувствайте се свободни да ми оставите коментар или да ми пишете съобщение във фейсбук, или да ми туийтнете или да използвате формата за контакти на сайта.

Благодаря ви предварително за обратната връзка, ще ми бъде много полезна. Благодаря ви и че продължавате да ме следите и да ме подкрепяте. Означавате толкова много за мен, че даже не можете да си представите! И нали сме се разбрали – не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани, отколкото можете да си представите!!

Изпращам ви цялата си любов и позитивна енергия! Целувки, Боби!

Коментари