Здравейте, днес ще ви споделя какво научих за избелващите пасти за зъби. Пробвала съм всякакви избелващи пасти за зъби – Blendamed, Colgate, Trisa, Pearl Drops (тези в странните малки опаковки), Crest, Sensodyne, Beverly Hills Formula (черната паста с активен въглен, за която говоря във видеото) и др. Нещата, които казвам във видеото се отнасят за всички тях и спрямо моите зъби. Като висичко останало и това е донякъде индивидуално, при вас може да се случи някакво „избелване“, но както казах и във видеото това няма да е заради пастата.

В крайна сметка, очевидно каква точно паста използвате няма особено значение. Един от стоматолозите, с които говорих се пошегува, че като го попитат той каква паста за зъби използва, отговаря „Каквато хвана“ или „Каквато ми донесат в кабинета“.

Ако искате да видите техниките за четкане на зъби, за които ще ви кажа във видеото, потърсете в youtube: Fones Technique , Stillman Technique, Bass Technique, Charters Technique, гледайте и модерираните (modified) техники.

Усмихвайте се много!

Не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите :)) целувки :*

Коментари