Здравейте, скъпи мои! В това видео ще ви покажа как се гримирах в гимназията! Реших да ви споделя това видео, за да можете да видите, че и аз не съм се гримирала винаги добре! Всички правим грешки с изборите си за това как да изглеждаме, как да си правим косата, как да се обличаме, как да се гримираме! Това е абсолютно нормално! Пораствайки винаги ще пробваме различни неща в търсене на себе си! Важното е да се намерим и да се харесваме в крайна сметка. Ако и вие сте правили грешки с външния си вид, или ги правите сега, или някой ви се подиграва за начина, по-който изглеждате, знайте, че всичко е окей – в това няма нищо ненормално! Всички порастваме и се променяме към по-добро… добре де – не всички, но повечето.. стискаме палци! 😀

НАЙ-ПОКРИВНИЯТ ФОНДЬОТЕН В СВЕТА | БОБИ ТЕСТВА

Пригответе се с мен! NYX FACE AWARDS ФИНАЛЪТ!

Мини мнения #3 (Ревю Urban Decay, NYX, Sephora, La Roche Posay и др.)

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари