Здравейте, скъпи мои! В това видео ще ви покажа как си правя маникюр с метални шаблони и печат за нокти! Техниката е много интересна и можете да направите милиони различни комбинации и дизайни, използвайки различни шаблони. Използвайте въображението си, съчетайте различни цветове и фигурки, за да направите перфектния маникюр за себе си! Не забравяйте да ми изпратите снимки!

КАК СЕ ГРИМИРАХ В ГИМНАЗИЯТА?! | Bobismakeup

НАЙ-ПОКРИВНИЯТ ФОНДЬОТЕН В СВЕТА | БОБИ ТЕСТВА

Пригответе се с мен! NYX FACE AWARDS ФИНАЛЪТ!

* Продуктите,които използвах в това видео *

База за лак за нокти – Essie – Grow Stronger

Тъмно тюркоазен лак – Sally Hansen – Miracle Gel – 730 Fish-teal Braid

Бял лак – Flormar – Full Color nail enamel – FC01 – Over the Alps

Ментово зелен лак – Golden Rose – Rich Color – 65

Гъбките за грим са от Jumbo.

Шаблоните за печатане съм купувала от най-различни китайски магазини + „квартални“ магазини за козметика. Големите правоъгълни шаблони намерих в един магазин в Илиенци (в София) – на същото място, на което и овалните четки за грим, които тествах скоро във видео. Можете да търсите шаблони за печатане във всякакви магазини за левче, китайски магазини и всякакви магазинчета за женски аксесоари и джунджурии, както разбира се и онлайн.

Топ лак – Sally Hansen – Insta-Dri Top Coat

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари