Здравейте, прекрасни мои, както сте забелязали пуснах видео миналия понеделник, ако не сте го гледали, погледнете го >клик< Понеделника преди това го пропуснах, вчера също. Започвам да получавам съобщения с въпроси кога ще има нов клип и какво се случва. Реших да ви драсна 2 реда, за да ви обясня.

От средата на май до към края на юни всяка година в моя живот е лудница, но тази година повече от всякога. С изпращанията и баловете през май почти няма ден, в който да нямам клиентки. Освен това сесията ми започва юни месец и заедно с работата се налага да уча и да пиша разни курсови работи ( за тази сесия специално – три ). Освен всичко това се опитвам да сместя и още 2 проекта, с които се занимавам от известно време, но за тях – друг път.

Имам много идеи за клипове, но уви нямам време да ги снимам, пък какво говорим за обработване.. Извинявaйте, че не мога  и много внимание да ви обърна, опитвам се да отговарям на съобщенията ви, но понякога минават 5-6 дена, докато им отговоря, докато обикновено се опитвам да отговарям всеки ден.

За момента не знам кога ще мога да пусна видео, това което съм намислила да ви покажа е грим без четки – ще ви покажа как да се гримирате с пръсти и да изглежда добре! Но трябва да намеря време за снимане и обработка.  След това ви очакват много цветни летни гримове и евентуално няколко предизвикателства! Единственото, което мога да ви призова да направите е да харесате страницата ми във Фейсбук и да се абонирате за мен в Youtube, така е най-сигурно, че няма да пропуснете видеото, независимо кога го пусна!

Надявам се, че ще ми простите и търпеливо ще изчакате, без да се налага да се обяснявам на лични съобщения, защо няма клипове.
Благодаря ви за безкрайната ви подкрепа и милите съобщения, които ми изпращате, оценявам ги и топлят сърцето ми!
Не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Целувки, Боби :*

 

Коментари