Единственият начин да бъдете щастливи е да харесвате и обичате себе си. Това е посланието, което искам да запомните от това видео. С помощта на грима не можете тотално да „прекроите“ лицето си. Той трябва да ви помага да подчертавате красотата си. Всяка една от вас я притежава. Просто трябва да я видите в себе си. Да заобичате лицето, което ви гледа от огледалото.
За съжаление медиите и интернет налагат много изопачени критерии за красота и това кара много момичета да се чувстват несигурни и да не харесват начина, по който изглеждат. Истината е, че това което виждате по списанията е НЕреално. 5 % от всички жени на планетата могат да се вместят в „идеала“ за красота, който налагат медиите. ПЕТ ПРОЦЕНТА! Това не значи, че останалите 95% трябва да живеят цял живот с комплекси за лицето си, тялото си, косата си, кожата си и т.н. Препоръчвам ви да изгледате видеото долу, за да видите как се създава „идеалът“…

И сега ви оставям да погледнете и моето видео…надявам се, че ще се усмихнете в края му и че следващият път, когато се погледнете в огледалото, ще кажете на самите себе си „Ти си красива!“.  Не забравяйте, че сте по-красиви отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари