Ииии така преди да започна по темата, малка вметка. Тази седмица нямаше видео. Тези от вас, които ме следят са забелязали предполагам. Съжалявам много, нямаше как да снимам. Ако си спомняте подутата ми устна във видеото за Ежедневен бронзов грим с ярко червило, е оказа се, че от прехапванията тази подута устна така и не спадна иии се образува нещо на мястото, което се прехапах. Казвам нещо, защото лекарите казаха няколко различни неща, но в общи линии каквото и да е – безобидно е, няма повод за притеснение, но въпреки това трябваше да го махнат с малка операция. Общо взето последната седмица и нещо се занимавах с това. Обикаляхме по лекари, болници ииии най-накрая в сряда (23.07) най-после ми направиха въпросната операция и вече всичко е наред. Отново казвам няма повод за притеснение, просто не успях да ви пусна видео.

Сега да се върна на темата.

Преди известно време ви попитах какво мислите за идеята ми да направя клипове за това как да мислим позитивно. По-подробно описание можете да видите > тук <

Благодаря ви много за всички, коментари, съобщения и мейли, с които ме окуражихте да осъществя идеята си. Все пак тези клипове ще бъдат за вас и ще са с цел да предизвикат вашите усмивки! След невероятната ви подкрепа реших, че ще започна да правя тези клипове веднъж в месеца, като поредицата ще се нарича #МислиПозитивно : ….. и ще следва темата, по която ще говоря в конкретното видео. Мисля, че следващото видео, което ще видите в канала ми ще бъде такова, надявам се, че ще мога да го пусна следващата седмица по някое време.

Като говорим за канала ми….. в Youtube вече ме подкрепят 10,000 души….. 10,000 subscribers! С цялото ми въображение, което е повече от развинтено, не мога да си представя как изглеждат 10,000 души на едно място! Невероятно е!

Благодаря на всички ви, които ме гледате и подкрепяте! Означавате толкова много за мен! Чета всичките ви хубави коментари и съобщения и не мога да повярвам каква невероятна енергия и подкрепа е насочена към мен! Всички тези позитивни вибрации, които отправяте към мен ми помагат да правя видеата си. За вас! И се надявам да са ви полезни, да ви забавляват и изпълват с положителна енергия! Благодаря ви от цялото си сърце и душа! Обичам ви!

И така тази публикация стана малко разхвърляна, но се надявам, че ще ми простите. Исках да ви кажа всички тези неща и най-вече да ви благодаря, че ви има!

Не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи, отколкото предполагате и по-обичани, отколкото можете да си представите!

Целувки, Боби :*

Коментари