Здравейте, скъпи мои! В това видео ще тестваме заедно 3 китайски овални четки, за да разберем дали разнасят добре продуктите по лицето. Взех четка за фоньотен, контуриране и коректор. Всяка една от тях ми струваше по 6 лв. За разлика от 100-120лв каквито са цените на оригиналните четки на ARTIS. Доста съм скептична за четките за очи.. ако догледате видеото до края ще разберете дали съм права за тях или не. Ето и четките, които ще тестваме във видеото.
Четките купих от два различни китайски магазина: Средната четка с по-тъмните косъмчета от China Mall 😀 в ж.к. Люлин, а другите две от един магазин в Илиенци – намира се в частта, която е покрита и затворена (като търговски център), в коридора, в който се намира тоалетната, надолу и в дясно.. не помня номера на магазина, така че не мога да ви го обясня по друг начин 🙁

Ето така изглеждат и опаковките им, aко решите да потърсите някоя от тях. За съжаление резултатите, които получих във видеото са гарантирани само за тези конкретни четки.. не мога да кажа и да знам дали със изглеждащи по същия начин четки, но от други производители, би имало същия резултат. В крайна сметка винаги можете да пробвате, особено ако са на цена от 5-6 лв. Както ви казвам и във видеото, ако търсите такива четки, имайте предвид, че в българските странички и сайтове, в които ги предлагат, понякога са на доста висока цена. Ако не намерите във физически магазин, винаги можете да поръчате от ebay или alliexpress, просто ще трябва да ги почакате известно време, за да пристигнат.

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

 

Коментари