Ще ви представя един интересен продукт. Изпратиха ми го от Realash®, за да го пробвам. Става въпрос за серум, който се предполага, че прави миглите по-дълги и по-гъсти. Казвам „се предполага“, защото все още не е минал периода, през който трябва да го използвам, за да разбера дали действа.

Ето така пристигна моят серум. Самото шишенце пристига в полиетиленова опаковка, която аз махнах, за естетиката на снимката. Пише на самата опаковка, че е стерилна, което винаги е хубаво, когато се отнася до продукт за очи.

Съдържанието, което е посочено на опаковката е следното:
Пречистена вода, серен хлорид, бензалкониев хлорид, лимонена киселина, динатриев фосфат и целулозна смола.

Продуктът се нанася вечер в основата на миглите като очна линия. На опаковката е посочено, да се внимава да не попадне в очите. Освен това да не се използва от бременни, кърмещи, хора, които претърпяват химиотерапия и лица под 18 години. Под контрола на лекар трябва да го използват хората с заболявания на очите. Да не се използва, разбира се, от хора, които са алергични към някоя от съставките. Посочено е също, че при някои хора може да се появи потъмняване в основата на миглите, особено при продължителна употреба и ако такова потъмняване се появи, трябва да бъде прекратена употребата.

От друга страна в сайта пише, че „Формулата на Realash е тествана в независими институти, които докладват, че продукта е без странични ефекти. REALASH не предизвиква дразнене, алергии или промяна в цвета на ириса. Безопасността на серума се потвърждава и от всяка жена, която го е използвала.“

Аз го ползвам от около 20 дни и наистина не съм забелязала абсолютно никакви странични ефекти, дразнене или каквото и да е било, но все пак трябва да имате предвид това което пише на опаковката.

Продуктът обещава: „25% по-дълги и 84% по-гъсти мигли “ и „Светкавични резултати. Жените, които вече опитаха Realash забелязват, че миглите им стават по-дълги и по-здрави само след 30 дневна употреба. Клиничните проучвания показват същото. “ (цитирам директно от сайта)

Аз започнах използването на продукта на 4-ти април. Минали са по-малко от 20 дена, мисля, че виждам положителен ефект, но все още е твърде рано за преценка. Исках да ви представя продукта и да ви покажа своите „преди“ снимки. В последствие след още 2 месеца ще разберем заедно дали има ефект от този серум или не. Не е евтин (79лв. за една опаковка), така че се надявам, че ще ви е полезно това ревю, ако се чудите дали да пробвате нещо подобно или е поредната измама.

Това което за съжаление не виждам да пише никъде е колко време след използването на серума се запазва резултата. Както знаете косъмчета от миглите и косата постоянно падат и биват заменени от нови. Въпросът в случая е дали след като свърши самият серум продължават да си растат по-гъсти и дълги миглите или си се връща предишният им вид след време. За съжаление и аз нямам отговор на този въпрос.

Ето и моите снимки „ПРЕДИ“. Оттук нататък ще разберем заедно дали серумът действа или не.


Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

Коментари