Здравейте, скъпи мои! Очакват ви 2 влога от приключението ми във Виена! В този ще ви покажа първите 2 дни от престоя ми там. Аз и Жани (Снежана Атанасов) бяхме поканени да отидем там от dm, за едно много интересно тяхно събитие. Те  и техни партньори – марки, които се продават в магазините, бяха организирали представяне на новите си продукти. Освен това dm представи новата си марка декоративна козметика Trend it up. Нея ще можете да намерите в магазините на dm в края на юни.

ОЧАКВАЙТЕ ВТОРАТА ЧАСТ ОТ ВЛОГА СЛЕДВАЩАТА СЪБОТА! В него ще ви покажа втората част от прекарването ми във Виена с двете ми най-добри приятелки :)))))
Надявам се, че ще ви е интересно приключението, от което реших да ви направя част! Напишете ми кой момент ви хареса най-много от влога в коментарите!

MY TRAVEL ESSENTIALS грим и тоалетни принадлежности

ПЪРВИЯТ МИ ПЪТ В САМОЛЕТ?! | Bobisvlogs

ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА КОСАТА МИ | #СПАден

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари