Здравейте, скъпи мои в това видео реших да последвам една от западните тенденции в ютюб, а именно I tried following a .. tutorial. Доколкото разбрах първи това видео е измислил Thomas Halbert, а след това го направиха страшно много хора като Jeffree Starr, Jenna Marbles, Laura Lee, Manny Mua и кой ли не още. Аз не съм следвала чужд видео урок, за да си направя грима в ежедневието си от адски много време!
Спомням си, че когато бях по-малка го правих редовно и експериментирах много с грима! Сигурно съм забравила колко е забавно, затова и реших да се опитам да следвам инструкциите на Nikkie и да си направя грима, както тя го прави! Надявам се, че ще ви е интересно!

П.с. В зависимост от това на какъв екран гледате, цветовете могат да ви изглеждат различни.. кажете ми в коментарите някой от вас вижда ли цвета, който тя слага на клепача си като оранжев или на всички ни изглежда червен!? Всички (хора, които снимаме видеа) правим някакъв вид цветова обработка на видеата, за да изглеждат по-добре за вас, така че не shame-вам Nikkie в никакъв случай, просто ми се струва адски странно, че в нейното собствено видео в палитрата цвета изглежда оранжев, а на окото ѝ червен.. не знам?! Вие как го виждате?!

„БАВЕН“ ГРИМ УРОК – ЕЖЕДНЕВЕН БЛЯСЪК

Оформяне и подчертаване на вежди UPDATE

КАК СЕ ГРИМИРАХ В ГИМНАЗИЯТА?!

Ето и снимки на грима:

грим , гримьор, професионален, софия, булчински, абитуриентски, сватбен, специален, повод, боряна стефанова, бобисмейкъп, bobismakeup, makeup artist Sofia

грим , гримьор, професионален, софия, булчински, абитуриентски, сватбен, специален, повод, боряна стефанова, бобисмейкъп, bobismakeup, makeup artist Sofia

грим , гримьор, професионален, софия, булчински, абитуриентски, сватбен, специален, повод, боряна стефанова, бобисмейкъп, bobismakeup, makeup artist Sofia

*Продуктите,които използвах в това видео*

Праймър – Astor – Skin Match Protect
Не съм супер фен на праймъри така или иначе, но този не ми харесва.. използвах го, за да нанеса нещо подобно на нейния илюминиращ праймър!
Фондьотен – Maybelline – Super Stay 24h Full Coverage
http://bit.ly/2oJ1YYE
Коректори – Makeup Revolution London – Pro HD Cream Contour Palette – Light Medium
http://bit.ly/2oMsCPK
Пудра – Dermacol – Invisible powder – Light
http://bit.ly/2oOwvUj
Помада за вежди – Inglot – AMC – 12
http://bit.ly/2kox6If
Сенки за очи – Juvia’s Place -The Magic Palette
http://bit.ly/2HZ5HcK
Розово-златна очна линия – NYX – Lip of the day – 02 Gem
http://bit.ly/2oPkKgh
Бяла очна линия – NYX – White liquid liner
http://bit.ly/2oOIf9e
Ники е права, че бялата очна линия на nyx се напуква :/ Ако искате бяла очна линия, може да потърсите тази на Urban Decay, която тя показва във видеото си.
Спирала – Urban Decay – Perversion
http://seph.me/2kjyS2a
Мигли – Eylure – Naturalites 101
http://bit.ly/2GYyxZt
Бронзираща пудра + руж: Makeup Revolution London – Iconic Blush Bronze and Brighten – Rave
Не намерих линк.. мисля, че са спрени от производство :/
Контурираща пудра – Kat Von D – Shade and Light Palette
http://seph.me/2lcFigY
Хайлайтър – Llums – Highlighter and Blush Baked Duo
Не се предлагат онлайн, можете да ги намерите в Lilly Drogerie.
Червило – NYX – Powder Puff Lippie – Best Buds
http://bit.ly/2FRNai2


*
Искаш да си запишеш час за грим при мен?
https://bobismakeup.com/zapazi-chas/
*
За бизнес запитвания: bobismakeup@gmail.com
*
Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––-
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари