Здравейте, скъпи мои! НАЙ-ПОСЛЕ успях да ви снимам ъпдейтната версия на видеото ми за оформяне и подчертаване на вежди! Надявам се, че ще ви бъде полезно! Веждите изобщо не са претенциозни и можете да използвате всякакви продукти. НАЙ-ВАЖНОТО нещо е да намерите подходящия ЦВЯТ лично за вашите вежди. Когато сте в магазина – не се съсредоточавайте върху марката, а разгледайте и тествайте всички марки, за да намерите възможно най-близкия до косата си цвят! Това ви гарантира, че ще изглеждате възможно най-естествено и красиво!

МАНИКЮР С ШАБЛОНИ И ПЕЧАТ ЗА НОКТИ?!

КАК СЕ ГРИМИРАХ В ГИМНАЗИЯТА?!

НАЙ-ПОКРИВНИЯТ ФОНДЬОТЕН В СВЕТА | БОБИ ТЕСТВА

*Продуктите,които използвах в това видео*

ПОМАДИ/ПАСТИ/ГЕЛОВЕ за вежди (нещата в бурканче като тези на Anastasia Beverly Hills) доколкото знам В БЪЛГАРИЯ имат само Inglot и Benefit, скоро мернах и нов такъв продукт от Essence, но видях само един цвят и не съм го пробвала! Аз лично използвам тези на Inglot и съм доволна, единственият им недостатък е, че изсъхват доста бързо.

МОЛИВИ за вежди имат абсолютно всички марки, общо взето всички работят по подобен начин – аз нямам никакви предпочитания! Честно казано, ако усвоите начина на подчертаване, ще си правите суперски вежди и с обикновени моливи от дрогерията. СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ ВЪРХУ ЦВЕТА, а не върху марката/цената.

СЕНКИ за вежди също имат много марки, евтини и скъпи, аз дори не използвам конкретно сенки за вежди, а използвам сенки за очи – вършат същата работа и има много повече избор в цветовете, докато цветовете сенки за вежди са доста ограничени.

СПИРАЛИ (аз им казвам гелове във видеото УПС) за вежди също имат много марки, но обикновено се предлагат в 3 класически цвята… всички от нас с боядисани коси нямаме особен избор…

Успех и не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите, по-талантливи отколкото предполагате и по-обичани отколкото можете да си представите!

–––––––––––––––––––
Не ми е платено, за да ви показвам тези продукти. Те са закупени с мои собствени пари. Възможно е някои от тях да са ми изпратени от компаниите с PR цели, но никой с нищо не може да ме задължи да кажа каквото и да е било! Мненията ми са абсолютно искрени!

Коментари